sreda, 2. januar 2013

12 dni božiča (9)

2. januar
deveti dan, 
ko je čas za ...
.... v letošnjem letu mogoče najbolj za dojemanje in sprejemanje, da to ni več dela prost dan. Otroci so se vrnili v šolske klopi, odrasli na delovna mesta. Vsaj tisti, ki so med /lahko kar odkrito rečemo/ srečneži, ki službo imajo. 
uporabila sem tole postavitev


Naši zanamci, naši otroci težko razumejo ves ta odrasel svet in pomembnost današnjih dni, ki so po mojem mnenju nekakšna večja prelomnica v naših življenjih. Nekje se nekaj mora spremeniti, tako pač preprosto ne gre več. Žal pa večinoma vse večje spremembe terjajo svoj takšen ali drugačen davek.
 Prav je, da z otroci o tem spregovorimo. Kajti po mnenju priznanega slovenskega psihologa je precej škodljivo otrokom govorit: Uči se, pa boš imel dobro službo! Takšni časi so že davno minili.
Meni osebno je bolj všeč izpeljava z zvezdo. Ni tako izrazita in potrebuje v svoji nejasnosti še spremno besedilo (voščilo desno spodaj). Kot današnja podoba Slovenije potrebuje spremno besedilo, pa še je težko razumeti. Če že sploh kaj razumemo.

6 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Se popolnoma strinjam, da smo prišli do točke, ko se mora nekaj spremeniti in iti nekam bolj navzgor. Davek vsekakor bo treba plačati in upajmo, da ga plačamo za dobre stvari. Naj bo srečno. Tale zvezda mi je nadvse všeč.

Hali pravi ...

Jaz rečem uči se za tisto, kar bi rad v življenju počel, da boste uživali prav vsako minuto, ko boste v službi, takšni ali drugačni. Krasna ej tale z zvezdico!

Anonimni pravi ...

Wow, marvelous weblog format! How lengthy have you ever been running a blog for?
you make blogging glance easy. The entire look of your
web site is great, as neatly as the content!

My site ... Prosolution Pills

Valerija pravi ...

Prekrasna je :)

موالسيد pravi ...


Ideal Excellence Company for Home Services, House Cleaning, Apartments, and Villas in Dammam, Khobar, Qatif, and Jubail Special Section for Sewage Pressure, Pest Control and Cleaning for Boards, Carpets and Rugs and Tank Cleaning We provide the best home services in the Eastern Region

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة تعقيم بالاحساء

موالسيد pravi ...


شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجاري بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة كشف تسربات المياه بسيهات وراس تنورة
شركة كشف تسربات المياه بالخبر
شركة تنظيف مجالس وكنب بالدمام
شركة كشف تسربات المياه بالدمام