sreda, 24. avgust 2011

clean and simple - velik krog

Letošnja sezona bo očitno pri meni zelo tako ...... preprosta. Za danes veliko bele, velikost voščilnice pa 13,5x13,5 cm.
tudi te(ali pač eno od njih) prijavljam na izziv pri christmas ispirations, kjer je tema clean and simple. pač samo eden od blogov z izzivi, vendar pa je zanimivo, kako tu sprotno "popravljajo" napačno prijavljene izdelke. to sem prvič videla. In zaradi teksta jo prav lahko prijavim tudi na abc christmas challenge.
tole postavitev sem si nekoč, že dolgo nazaj  shranila in dolgo ne vedela, kaj naj iz nje izvlečem. Sedaj pri novoletnih pa je ideja kar sama od sebe prišla, saj se bodo ravno krogi pri meni letos kar nekaj pojavljali. tako je pač to .... prej nisem imela napravice za rezanje krogov.


9 komentarjev:

CARLA PREDIGER pravi ...

Really loved your card! Clean, simple and gorgeous! Thanks for joining us at Christmas Inspirations challenges. Hope to see you with us again soon.

Helena pravi ...

O ti selivka :) Rada sem pokukala na prejšnji blog, bom pa tudi na tega. Vedno narediš krasne božično-novoletne voščilnice.

Márcia Mattos pravi ...

I loved your card!
Thanks for joining us at Christmas Inspirations!

Hugs from Brasil

Can you tell me if this is Czech or Polish or can you tell me what language is this?
It seems to be czech...I visited Prague last May

MarikaGabez pravi ...

Its slovenian language Marcia.

Nena pravi ...

spet ene lušne božično-novoletne

Goga pravi ...

Bom zamenjala star naslov delavnice z novim in te spremljala tudi letos.Ker imam rada Božič in ker so mi tvoje ideje všeč in ponucne :)). Tudi meni je najprej padel v oči napis v Slovenščini. Sploh tisto OD NAS - ZA VAS, noro dobro.

Helen pravi ...

Wow - fabulous cards!
Thanks for joining us at the ABC Christmas Challenge!
Helen x

Lorraine A pravi ...

Gorgeous cards :-) simple and stunning !! I love these !! :-)

thanks for joining us on the ABC Christmas Challenge :-)
luv
Lols x x x

Lacey Stephens pravi ...

Fantastic card! Great take on the Quote Challenge. Thanks for playing along with the ABC Christmas Challenge. We will have another fun one for you tomorrow! We hope you will play along again.
~Lacey
www.stampandcreate.com
ABC Christmas Challenge DT