petek, 04. november 2011

Majhni motivi v traku

Nekaj (pravzaprav točno 4 različne) sem vam jih že predstavila. Za danes pa še nekaj njih.  Spet z drugimi motivi.

Kot prve nogavičke.Čisto majhne, za kakšne palčke malčke. Toliko malih motivov na gumijastih štempiljkah, prozornih štempiljkah .... pa tolikokrat ne vemo kaj početi z njimi, kako jih uporabiti. Tole je en tak prikaz, kako se pa le da.  Dodala sem še izdelane smrečice in pa malo kupljeno darilce za popestritev in razbitje ravne linije.

Potem so tu smrečice. Na zeleni osnovi. Kar to osnovo sem tokrat izkoristila za potisk z belo blazinico: prvo okvir, vanj napis in še zvezde. Fotografija sicer ne pokaže, a vsi drobni krogci so premazani z 3d prozornim lakom. Bel list v notranjosti in tudi na njem po ena smrečica.

In že smo pri medvedkih.
Posajeni na steklene kroglice čakajo na kakšne male učke, ki jim bodo všeč. Na svetlo modri osnovi z belo embosirane in nekatere z belo odtisnjene snežinke. Medveski so tokrat v različnih barvnih odtenkih. Tudi takšnih, ki niso ravno prav pogosti. Pa bele pikice v borduri .... in to je skorajda vse.

In za konec snežakci. podobno kot pri medvedkih tudi tu različni barvni odtenki, zgornji del pa zapolnjen s papirnimi snežinkami, ki sem jih še nekoliko "okrancljala" z pisalom v tubi za 3d učinek-bele barve.

Pa še drugačni.

Ti so bili prava igrarija, ki je bila pospremljena z veliko smeha.  Igranje s pikami.
Vidite pikaste rokavičke in šale? tej preobrazbi smo se od srca nasmejali, ko so nastajali.
Različno izdelana ozadja na svetlo modri osnovi,  različno  barvani snežaki in seveda: vsi so po zadnji modi - s čisto malimi pikicami.

Pa naj še kdo reče, da je z malimi štempiljkami sam križ in težave! Japajade :)

3 komentarji:

Simona pravi ...

Kakšne vesele so danes nastale. Snežaki so zakon. S pikicami pa ...

Karmen pravi ...

nastale so zelo simpatične voščilnice.

Hali pravi ...

Prekrasne so, super ideja, da jih postaviš v vrsto!