sreda, 23. november 2011

Zvezde

Se tudi vam dogaja, da  sem ter tja ne morete spati? Kar tako ali pa zaradi določenega razloga. Moj današnji razlog je včerjašnji "dopoldanski napad bolečine" na hrbtenico in ... tukaj sem. Ni za ležat, ne za stat, mogoče še najlažje sedeti v točno določenem položaju.
In kaj naj človek počne?

Popila sem že kavo, si skuhala vrč čaja, prebrala in skupaj vrgla lističe "uredi danes" in trmasto ne želela pogledat večjega lista na steni, kjer je seznam kaj je za narediti (14 alinej na njem in samo 5 kljukic narejenih). Toliko vidim, za same besede bi morala bližje, saj je moj vid daleč od normalnega.

Kaj početi? Kako zapolniti temno noč? Se spopasti z nočno tišino in pri tem upoštevati, da ne počneš nič takšnega, kjer bi morala aktivno sodelovati tvoja hrbtenica.

Pa sem se spomnila, da je prav gotovo še kje kaj, kar na blogu še nisem pokazala.
To so te zvezdne voščilnice, na katere sem že pozabila, saj jih že nekaj časa ni več doma.

Vsaka čisto samosvoja.

Ko sem jih delala nisem kaj dosti premišljevala kaj pravzaprav hočem, pač pa bila bolj pozorna na to, da bodo dodatki nameščeni tako, da se bodo lepo odpirale in zapirale. Ker so papirji dokaj kompaktni, so zaprte zvezde zelo trdne in se moraš kar malo potrudit, da jo odpreš. Mogoče bi morala kdaj kakšno poizkusti iz mehkejših materialov. Kaj vem.
Sedaj pa premišljujem: ali naj zamenjam  trenutno skorajda neboleč položaj pri sedenju, ali naj položaj zamenjam in tvegam. Mogoče pa ne bo bolelo ..več.

Eno z darilci ste že videli, ta je spet drugačna.

2 komentarja:

Simona pravi ...

Res so nekaj posebnega. In želim, da bolečine minejo.

Alenka pravi ...

Te rvetdaste čestitke so čudovite. Hudo preveč zame, ki nisem natančna:):)