četrtek, 22. december 2011

Božičkovanje na Nalina.si -drugi del

Letos sem se pridružila Božičkovanju pri Nalini. Povsem spontano, ravno v pravem trenutku sem bila na pravem mestu. In po vseh pretečenih dnevih, ki so bili postavljeni kot roki, sem dobila v žrebu svoj par. Sicer nič važno koga bi dobila, vse osebe so mi bile popolne neznanke. Ampak nisem dobila kogarkoli.  Moj par najdete na Smart ustvarjalnici.

Pritegnilo me je navodilo:  Božičkovanje je praznovanje adventno božičnega časa z ročno izdelanimi darilci iz naravnih materialov. In nisem si mislila, da bo ravno ta točka malo okrnila prijave. Še dobro, da delam s papirjem, ki vendar je naravni material. Potem je sledilo malo spoznavanja "druge polovice" najinega para.  Kolikor pač lahko tako "na hitro" in po internetnih valovih človeka vsaj malo spoznaš. In vesela sem, da sem spoznala Martino ali Impressive girl -podpis pod katerim jo najdete na njenem blogu.
Martina je v paket priložila tudi lično spisano pismo(tisti beli svitek na prvi fotografiji skrajno desno) in kar malo sram me je, da se tudi sama nisem tako potrudila. Na pismo sploh nisem pomislila. Tele rokavičke so bile namenjene mojim otrokom in najmlajša jih je že obesila na smrečico, kjer se ponosno bohotijo.
Vesela sem svojega darila in hvala Martini, da se je potrudila za mene/nas. Darilce namenjeno njej je še na pošti in ga mora dvigniti. Upam, da ga bo vesela vsaj pol toliko, kot jaz njenega. 

2 komentarja:

Vladuška pravi ...

Takšna sodelovanja so super in mi je kar malo žal, da se nisem pridružila, kar sem sprva imela namen. Pa se ni izšlo, letos je bil december enostavno preveč delaven, ampak to me zelo veseli :)

Nena pravi ...

zelo lepo darilce in krasne rokavičke