ponedeljek, 26. december 2011

božičkovanje na nalina.si in drsalke

Še en praznični dan je pred nami. In pravijo ..... da bo lepo, jasno, toplo.... prav nič tisto tipično zimsko za ta čas.  Današnji dan je tudi zadnji dan za nalaganje fotografij božičkovanja pri nalini. Moje darilo je Martina v soboto končno uspela dvigniti na pošti in sedaj lahko pokažem že kakšno fotografijo.
Po premisleku sem se odločila, da ji poklonim kompeletek iz serije drsalke.
Na tej fotografiji je zbrano vse skupaj ( v največji škatlici se skrivata dva brezčrtna bloka 10x10cm, v večji vrečki zadaj dva ozka in višja bloka, najmanjša škatlica skriva kavne bombone, tista čisto v ospredju pa orehove kifeljčke, skrajno levo je skupaj zavezana mapa iz prve fotografije s štirimi voščilnicami in kuvertami ).
Ko je bilo vse skupaj vloženo v škatlo, pa sem prazne prostore zapolnila še z nekaj darilih zaznamkov v rdeče beli kombinaciji.
Z enim od blokov sem se malo poigrala v višino in lepila vse polno plasti. Kako je bilo darilo všeč polovici najinega para, pa še ne vem. Čakam njen odziv.

Kot kar nekaj stvari v letošnjem letu (npr. zlata pola papirja, testilni papir itd.) so se mi tudi te drsalke neznansko prikupile in prav uživala sem pri delu s temi motivi. In moram priznati, da so papirji in materiali še sedaj na moji mizi in se še nisem odločila, ali so že za pospravit ali ne.
Photobucket
Seveda je bilo končnih izdelkov več, kot jih je prejela Martina, saj so šli za darila tudi nekaterim drugim, ne samo njej. Nekaj njih si lahko ogledate v predstavitvi.

4 komentarji:

Vladuška pravi ...

Uf, kakšen lep paket, prvao bogastvo je v njem.

Karmen pravi ...

Kakšen paketek!!! Same super reči, verjetno je bila zelo vesela.

Nena pravi ...

to je pa res Božičkov paket

Impressive girl pravi ...

Jaz sem pa absolutno presrečni lastnik tega fantastičnega paketa. Se ga kar ne morem nagledat, je Marika prav ugotovila, da sem hrček za papirčke. :) Orehovih kifeljčkov ni več, so dobesedno zginili :)