petek, 4. november 2011

Jingle all the way

Our challenge is "Jingle All the Way" - Use jingle bells on your holiday project.   ... so zapisali na christmas stampin all year long.
Moji zvončki so čisto majhni, ampak nič ne de. In lahko jih prijavim tudi na Abc christmas challenge, saj po pregledanih prijavah lahko tudi moji zvončki sodijo v vintage kategorijo.
Še eden od majhnih motivov (joj! .. koliko jih še imam na zalogi in koliko že uporabljenih lahko uporabim še drugače) in izrez na licu voščilnice. 

Včasih gredo tele postavitve povsem z lahkoto, pride pa kak dan, ko samo gledam v izrezano odprtino na licu in mi ni jasno, kako naj zadevo izpeljem.

Izrezane trakove papirjev sem vsakič prilepila drugače in puščala med njimi nekaj vidne osnove, da sem se lahko poigrala z bakrenimi pikicami, ki se podajo k satenskemu traku, ki je tudi vsakič drugačen.
to je še najbolj vidno na tej fotografiji.

4 komentarji:

Vladuška pravi ...

Zanimivo, ni potrebno motiva vedno postaviti v sredino okvirja, prav zanimivo mi zgleda tudi postavljeno na levo ali desno. Lušne so.

Nena pravi ...

super si spet skombinirala zadevico

Anonimni pravi ...

great selection of cards, Thanks for coming to join us at ABC Christmas Challenge for our Vintage Challenge, I hope you can come play again soon you can enter as many times as you like per challenge, hugs Samantha :0)

Ps candy on my blog x

Carissa pravi ...

Lovely cards, you are on a roll. Thanks for joining us on the ABC Christmas Challenge. Carissa