sreda, 14. september 2011

Božično drevesce

Teh je pa res nešteto oblik. Meni še vedno najljubša je preprosta trikotna oblika. Za danes kar kot voščilnica v celoti. Njena posebnost pa je, da je nekako drugače zložena.

Sam način zlaganja sem naredila za naš forum World of Crafters, da so se na vrhu znašle vijuge, pa so krivi pri Craftyhazelnut, kjer so napisali: to make a card with swirls.
Sovpada pa tudi s temo na ABC christmas, kjer pravijo:  make any shaped card (other than square or rectangle) using swirls, spots or stripes.
Naj ne govorim o tem, koliko časa sem porabila, da mi je uspelo zložiti vse skupaj (beri:najti pravilno širino in dožino osnove).
Na fotografiji zgoraj lahko vidite, kako je zložena. Konec koncev bi ji v špički lahko dodala tudi trakec / vrvico in bi se lahko  obesila.
Pa še ena posebnost je na tej voščilnici.
Ta pa že sodi v poglavje:
reciklaža: nekoč sem dobila polno malih plastičnih ovalov (ostanek pri proizvodnji). namazala sem jih na eni strani z barvno lepljivo barvo in jih potem z pritiskom "vozila" po osnovi, da se je barva lepo razporedila

9 komentarjev:

Hazel pravi ...

This is lovely and different - thanks for sharing how to make the folds - thanks for joining in my CHNC challenge 37 - hope to see you again soon. x

Karmen pravi ...

Verjamem, da je bilo veliko dela, da je pravilno zložena. Je pa lepa.

Heidi pravi ...

This shaped tree card is stunning! I love the colours. Thanks for playing along with the ABC Christmas challenge.

Vladuška pravi ...

Super si to oblikovala, prav fajna čestitka je nastala. In kot praviš, dodaš trak in je lahko obesek. Super, res.

Hali pravi ...

Kako lepo zložena v smrečico..in tole z lepljivo barvo in ovali si se spomnila fenomenalno.Takšen je tudi končen rezultat - SUPER!

Anonimni pravi ...

What a great card so different and a great shape too! thanks for playing along with us this time, remember there is no limit to how many times you can enter ABC Christmas challenge as long as its a different card!! so hope maybe to see you again this fortnight? hugs Samantha

Barbara pravi ...

That looks quite complicated... but also very nice :-)

Helen pravi ...

Fabulous card - love the shape you've made!
Thanks for joining us at the ABC Christmas Challenge!
Helen x

Caroljenks pravi ...

Beautiful card - fantastic shape!

Thanks for joining us this week over at ABC Christmas Challenge for our 'Shaped Card with Spots, Stripes or Swirls' Challenge :)

Carol x