sreda, 28. september 2011

Majhne svečke

Ne vem, a sem ugotovila, da imam s svečkami težave. Nekako zelo težko poiščem pravi motiv, postavitev, dodatke, tudi barvam jih nekako težko .....
S temi danes vam pokažem še eno mojo letošnjo izpeljavo. Ampak kot prvo: svečke še vedno (poleg moje prijateljice) želijo na christmas inspirations.
Na tej fotografiji se že nekako vidi, kako sem se lotila lanskoletnih ostankov (strukturna bela), ki so ostali od poštnih map, ki sem jih delala. Če odmislim te - za mene nesrečne svečke - mi je tale način hudo dober. Nastal je spontano, ko mi je enkrat ena znanka navrgla, da jo pri prazničnih voščilnicah moti to, da je v notranjosti tako veliko prostora in potem jo to nekako odvrača od pisanja, ko pomisli , koliko teksta bo morala spisati.

pa sem poiskala rešitev, da notranjost ni več tako zelo "grozeča, odbijajoča" zanjo in prav gotovo še za koga. izrez na prvi strani in motiv v notranjosti. Tele današnje svečke so zgolj ene izmed mnogih. Kar nekaj jih je že potovalo v Nemčijo, pa jih pokažem, ko dobim povratne informacije.

3 komentarji:

Karmen pravi ...

Lepe so, notranjost pa sploh. Kombinacija ti je res uspela.

Hali pravi ...

U super si rešila tole belo, veliko grozečo notranjost... sploh tale črtkana črta okoli motiva mi je všeč.

CARLA PREDIGER pravi ...

Well done. A very beautiful card. I loved the blue color. Thanks for joining us at Christmas Inspirations challenges. Good luck and I hope you will play again.