petek, 30. september 2011

modro belo - zima, sneg ....

Še en komplet treh voščilnic za nazaj. Tudi te sem delala na podlagi postavitve na scs. saj se ne udeležim vsak teden, le kadar me ob videni postavitvi nekaj premami, da bi lahko uporabila to in ono, kar še nisem ali pa uporabljam zelo malo.

tako sem pri teh uporabila te ozke "srajčke", trakove (štirje različni so v kompletu). uporabila sem smrečice, zvezde in snežike, ostale pa so še bunkice.

ostajam zvesta nekaterim izpeljavam, ki so nekako značilne za mene: pikice (največkrat bele), obrisovanje v imitaciji šivov, preproste izdelave, ki so primerne, da jih vložimo v kuverto in pošiljamo po pošti.

preproste izdelave pri meni pomni tudi to, da se ne obremenjujem z notranjostjo. pri svetlih osnovah je lahko "gola" kot tule ali pa ima v  notranjosti dodan nek element, ki ga prenesem iz samega lica voščilnice; pri temnejših osnovah pa v notranjosti dodan list, ki je namenjen pisanju tudi z običajnimi pisali (saj vsakdo res nima belega pisala).




še en napis v krogu, ki sem ga izdelala in ga veliko uporabljam (ta je malo drugačen od zgornjega - namesto srečno je tudi spodaj dodano vesele praznike) .

namig: pri dodajanju lista za pisanje v notranjost, le tega ni potrebno prilepiti v celoti. lepilo lahko doddamo samo na en rob - ponavadi tisti, ki je najbližje zgibu voščilnice.

in v zakulisju .....
igra senc na delovni mizi ....
in še brez senc ....

1 komentar:

Karmen pravi ...

Čudovite so, res si pridna. Tudi ta napis mi je zelo všeč.