nedelja, 18. september 2011

Zeleno s črtami in pikami

Ponovno predstavljam eno od zloženih smrečic. Ampak raje me ne vprašat, koliko časa sem porabila za osnovno obliko. Kar zjokala sem se po enem dnevu, ker ni šlo skupaj tako kot bi moralo. In ko mi je končno uspelo, je izgledalo vse skupaj tako zelo "simpl".

Drugačni obliki (poleg zlaganja) sem dodala še embosirane črte in bele pike. Prav lahko jo prijavim na abc christmas challenge.
V notranjost sem dodala umazano bel list za pisanje. Na vrhu smrečice pa zavozlano belo rafijo.

In danes zjutraj sem opazila, da sem bila na taistem blogu na zadnjem izzivu izbrana med top 3 z rdeče belim darilom .... oz. preoblečeno škatlo čipsa.

7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

These are great love the papers so perfect for you cards! great job!

Thanks 4 coming to play with us this week for our S is 4 Shaped card & include Swirls, Spots or Stripes Challenge @ ABC Christmas Challenge, hope you can come and play again soon we have no limit on entries
Hugs Samantha

Vladuška pravi ...

Ja, tako je to. Na koncu zgleda simpl, izdelava pa je daleč od tega. Ampak vsi ti pregibi, ki jih vidim mi dajo mislit, da si se pošteno namatrala in končni učinek je vsekakor zelo dober in res posebna čestitka.

Hali pravi ...

Bravo in čestitke za top 3. Zaslužiš si! In ja tole zlaganje tudi meni kravžlja živčke, opažam tudi da imam vedno manj potrpljenja. Čudovite so!

Barbara pravi ...

And here you go... again! Also very nice!

Lorraine A pravi ...

Gorgeous cards :-) I love the shape and simple design ,,, perfect :-)

thanks for joining us on the ABC Christmas Challenge :-)
luv
Lols x x x

Dorte pravi ...

Wonderful shape on your card, and the dp is so perfect. Thank you for sharing with us at ABC Christmas challenge this time. Hope to see you for the T challenge.
Dorte

Helen pravi ...

These are fab!
Thanks for joining us at the ABC Christmas Challenge!
Helen x