torek, 20. september 2011

Zvezda z vijugicami

Včeraj nas je malo "pošlatalo" slabo vreme. Deževje, pravzaprav bolje močni nalivi, je bilo pospremljeno z vetrom, ki je nosil naokoli kar mu je prišlo pod njegovo močno sapo.
Še ena zvezdna voščilnica. Tokratna nekako sledi temi na Bah! Humbug! - Flourishes and Swirls.

Ob prebiranju včerajšnjih komentarjev sem se spomnila, da je mogoče prav, da vas spomnim na rubriko za vas(septembersko pravilo). Prav namenoma je nekako "zakumflirana" in  nič tako zelo izpostavljena. Kdor spremlja moje delo in ima rad božični čas kot jaz, jo bo vedno našel tudi na vrhu strani.

Sila preprosta izdelava zvezde. Papirji z vijugicami so ostanek od lani, ko sem jih računalniško oblikovala za oblikovanje nekih smrečic.Zvezda pa je narejena iz ročno izdelanega papirja.

4 komentarji:

Vladuška pravi ...

To s komentarji sem šele sedaj skapirala :))) Všečne zvezde kot tudi tiste druge smrekice iz prejšnje objave. Na teh oblikah res ne potrebuješ ne vem kaj okrasja za to, da bi dosegel nek učinek. Sama oblika je dovolj in to mi je všeč.

Karmen pravi ...

Te smrekice so tudi zlo lepe. Oblika tudi. Škoda, da jih ne znam naredit.:)

Hali pravi ...

Marika, midve zadnje čase kot da hodiva druga drugi po delavnici. Sem si zadnjič poiskala "recept" za tole zvezdico. Prekrasna je in božična zvezda ji da pridih praznikov. Lepo!

Barbara pravi ...

Oh, this is so clever and so beautiful! I'm really glad you shared it with us at Bah! Humbug! this week.

Barb, Guest Designer