torek, 11. oktober 2011

modro belo kot dekoracija

današnja objava je objava brez ene same samcate voščilnice.
Nič se nisem trudila in tole kaj posebej dekorirala, iskala kakšne posebne "poze" za fotografije. Na hitro narejeno in fotografirano in oddano.

V modro beli kombinaciji -se je odločil nekdo da bo - letošnja dekoracija prostora.
Pravzaprav so tile krogci tisti, ki so osnova dekoracije. Med seboj bodo prišli povezani z vrvico in obešeni. Iz te osnove so se potem pripravile še druge malenkosti, ki bodo služile kot simbolično mini darilce za naključne obiskovalce v prazničnih dneh.
Majhne vrečke in še manjše škatlice, ter tri v modro belem obdelane kovinske pločevinke, ki bodo lahko služile ali za aranžma ali prav tako malo darilce.
Seveda se bo ta modro bel del po prvi probi lahko razvijal tudi dalje.... tudi s tiny karticami, kakšno večjo škatlico, preobleko z takšno ali drugačno manjše darilce...
npr. večjimi škatlicami (tele so velikosti 10x10x10 cm)
Sedaj pa grem še prilepit slikco nagradice, ki jo je prejela Karmen.

Reciklaža: kovinske pločevinke čisto preprosto zgolj oblečemo v papir. Tako ali drugeče ga dekoriramo. Zato ne potrebujemo dizajnerskih papirjev in dragih dodatkov. Važen je naš namen: dekorirati, da prispevamo k počutju ali podariti malenkost (v malo celofansko vrečko vložimo prgišče bombonov, zavežemo z vrvico in vložimo v pločevinko) Važen je namen!

4 komentarji:

Simona pravi ...

Lušna ideja, natančna izvedba. Preprosto lepo.

Vladuška pravi ...

Lep komplet vsega po malem in zelo uporabno.

irskamojca pravi ...

luškano! tudi jaz imam rada modre (in srebrne) okraske za božič in novo leto

Hali pravi ...

Prekrasne kombinacije spet... kombinirana pločevinka je najlepša :-)