petek, 21. oktober 2011

Delavnice

Danes nekoliko drugačna objava. Že več kot leto dni v mojo delavnico občasno zavijejo osebe, ki jih zanima to ali ono. Včasih povsem induvidualno, včasihv manjših skupinah, saj tam nekje več kot pet oseb hkrati za mizo težko dela. Seveda pa z delavnicami zaidem tudi kam drugam, vendar je tam delo bolj omejeno na točno določene izdelke, saj človek ne more vlačit s seboj toliko stvari.
Nekaj fotografij iz delavnic.
Je včasih zaradi vse natrpanosti kar težko fotografirat, ali pa se preprosto spomnim šele, ko ljudje z izdelki odidejo in je že prepozno. Zadnje čase je največ povpraševanja po izdelavi darilne embalaže (vrečke, polškatlice, škatlice.....razni nadomestki klasičnega zavijanja majhnih daril).

Moja vrata so vedno odprta. No ja, skoraj vedno, saj imam včasih vse polno, včasih pa sem tudi odsotna. V zavihku koledar  lahko najdete osnovne podatke in pa vedno tudi nekaj že razpisanih terminov in prav tako zasedenih.
Delavnica je preprosto opremljena, v zgornjem nadstropju hiše (na sliki desna stran dolge sobe, z drobnimi predmeti zgoraj in shranjevalnimi škatlami spodaj, veliki škatlami papirja....).
Preko maila ali telefonsko pa skupaj poiščemo najbolj ugodno za vas. Nekdo ima čas dopoldan, tretji mogoče šele zvečer. Včasih kdo pripelje otroka s seboj, ker nima varstva in vrata so večinoma odprta tudi sobote in nedelje (čeprav takrat delam, je moje delovno mesto čisto blizu in zelo individualno, tako da lahko vedno prilagodim časovne uskladitve).
Včasih delavnice organiziram tudi drugje, vendar gre tu večinoma za pomoč takšnim ali drugačnim skupinam, ki jih z delavnicami tudi financiram z materiali, ki jih uporabljamo pri tem (npr: skupine otrok v dnevnih centrih, za mladino pri  PUM(Projektno učenje mladih) itd.
Torej .... kogar zanima .... toplo vabljeni.

3 komentarji:

Vladuška pravi ...

Odlično si si tole zastavila in upam, da bodo delavnice na veliko zaživele.

Hali pravi ...

Super, držim pesti za čimvečjo udeležbo in prijetne urice!

Karmen pravi ...

Veliko uspeha pri delavnicah in naredite veliko lepega.