torek, 4. oktober 2011

severni medved

ŠE enega od likov, ki se večkrat pojavlja, ne smem izpustiti. Kdo drug kot prikupni severni medved, velik (recimo beli) kosmatinec.
Ker mi v takšni izvedbi deluje nekako primerno tudi za moške, ga prijavljam na izziv pri craftyhazelnut, kjer želijo praznično voščilnico za moškega, fanta, dečka.....

Ni nov lik, Sem ga že uporabljala.
Ampak sploh nisem vedela, da sta siva in rdeča kombinacija tako zelo dobri.Vsaj meni je strašno všeč. Svoj čar naredi tudi valovita lepenka, ki je za podlago samemu medvedu.
Še rdeča vrvica, obrisovanje z belim pisalom, spodnja zaokrožena vogalčka, svetlejša siva v notranjosti za pisanj, šal in kapa pa sta prevlečena s prozornim lakom, saj sem barvala s kredami. 

4 komentarji:

Vladuška pravi ...

Tako kot oranžna in siva, sta tudi rdeča in siva, meni osebno, lepa kombinacija. Medvedek pa ima tako lušn izraz, da te kar razveseli :). Sem pa si ogledala tudi čestitko iz prejšnje objave in lepo si skombinirala klasične božične motive.

Karmen pravi ...

Luštn medo!!! Dobra kombinacija.

Hazel pravi ...

I love the red and grey combo - lovely crafting - thanks for joining in my CHNC challenge 40 - hope to see you again soon. x

Hali pravi ...

Kakšen nagajiv pogled ima tale medo :-) Luštkan motiv!